Wednesday, July 25, 2007

2 Things That Really Made Laugh Today

CIMPENG MANA??

I was looking for an empty space to park my car at Bangsar when suddenly there's a knock
on the glass

"Encik ah..tanya sikit ah..itu Chimpeng mana ah..?"

"Apa?"

"Chimpeng, Chimpeng...saya sudah tanya itu guard ah.. dia cakap sini ada satu Chimpeng..."

"Sorrylah Apek. Saya tak tau woh...Apa tempat itu Chimpeng?"

"Aiyah...itu Chimpeng balu punya..Saya mau pigi angkat wang la..."

"Tarak tau la boss. Itu kedai ka apa?Along ka?"

"Chimpeng bukan kedai ma..lu itu pun tak tau ah..? itu Chimpeng macam ituMaypeng, Public Peng, RHetB Peng...itu balu punya Peng.."

Adoi..buat aku pening je..dia actually cari CIMB Bank


MACAM MANA NI YANG??

Source: forwarded from various

5 comments:

IRLAN said...

Rahman, Johor Bahru?
Ini mesti Niki guna nama samaran ni... hehehe...

M.Zul said...

haha! could be

takde kerja sangat kat office kot

sagau said...

CIMPENG ... let's ask them to re-brand themself "again"! ...

aziya said...

ler.. sape yg salah??... Paper ke yg menghantar soalan tue...

M.Zul said...

paper pun layan jer soalan merepek.. ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin